Dongen

Een drukke dag

Vrijdag 17 maart smorgens boodschappen etc en langs Anja en daarna langs Chapeau voor drie heerlijke broodjes. Danielle zou eigenlijk cursus hebben in Utrecht maar daar aangekomen ging hij niet door dus die kwam weer terug en omdat Rex bij Desiree was ging Danielle daar ook na toe om te werken en samen heerlijk te eten.

Nadat we de broodjes gegeten hadden┬á en Rex was uitgelaten zijn we eerst even snel de foto’s op gaan halen bij Gerard Kievits en wat zijn ze weer mooi geworden.

Danielle is daarna ook weer verder gaan werken in het kantoor van Desiree en ik ben Ruud gaan helpen met de kabels leggen. Ruud had s ‘middags vrij genomen om de kabels verder te gaan leggen. Deze lagen nu tot aan het sanitair vanuit het kantoor maar het moet straks allemaal naar voren naar de meterkast. Volgende week komen ze de laadpaal zetten dus dan moet alles open op de oprit en voor het huis dus Ruud had het idee dan breng ik dat alvast naar de poort dan kan het straks meteen verder met de andere kabels.

Nadat het gat was gegraven en de kabels erin lagen kwamen Rob en Vees aan dus die hebben het mee dicht gegooid en alles weer aan gestraat. Dus alles ligt er weer netjes bij.

Daarna zijn we gaan eten en heb ik nog van twee kilo gehakt balletjes gedraaid met verschillende kruiden voor morgen voor de verjaardag van Danielle.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.