Dongen

Feestje

Zaterdag 18 maart vierde Danielle alvast haar verjaardag want dinsdag is ze pas echt jarig. Rond de klok van 8.45 uur waren we bij Danielle met natuurlijk eerst de felicitaties en de cadeautjes. Daarna zijn Ruud en Rob met de Peugeot even weggeweest en Danielle en ik zijn de laatste boodschappen gaan doen voor de lunch en broodjes voor sávonds.

Daarna geluncht met zijn allen want inmiddels waren ook Desiree en Vees gearriveerd en natuurlijk met de cadeautjes. Daarna zijn Ruud en Danielle de gebakjes/koekjes op gaan halen en rond de klok van 14.00 uur kwamen

de eerste binnen gelopen. Later op de middag was het wel heel druk maar was ook wel heel gezellig. Tegen 17.00 uur zijn we de soepen warm gaan maken en de broodjes gaan smeren voor degene die er nog waren of net binnen waren gekomen en dat ging er wel in. Nadat dit allemaal weer was opgeruimd liep het weer goed vol en toen zijn wij rond de klok van 23.00 uur naar huis gegaan de jeugd is nog wel even veder gegaan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.