Dongen

Schiphol ~ ready for take off

Zaterdag 27 mei schreef Desiree:


Aangezien de weegschaal een lege batterij 🪫 had, hadden we zelf een beetje aan de tassen gevoeld en dachten we dat het wel goed was. Papa en mama kwamen ons ophalen en hadden voor de zekerheid toch maar een weegschaal ⚖️ meegenomen en dat was maar goed ook.. met ruim 10 kilo overgewicht (we laten de verdeling per koffer maar even achterwegen 😇😅) moesten we nog last minute beslissingen nemen over wat we wel/niet mee konden nemen. Uiteindelijk maar slechts een kwartier later dan gepland, in de auto 🚗 op weg naar Schiphol. Tijdens de rit had ik bij de afslag Raamsdonksveer mijn stappendoel 👣 al gehaald (maar dat lag volgens papa aan het wegdek en de wind maar in ieder geval zeker niet aan zijn rijstijl 😉) Aangekomen op Schiphol eerst gekeken waar we ons later moesten melden en toen tijd voor koffie! ☕️. Gezellig nog even gekletst en toen was het tijd om in te checken. Een mega lange rij, waar we uiteindelijk niet lang in hebben gestaan omdat wij via de zijkant binnendoor gesluisd werden, top 👍🏼. Bagage ingecheckt, boarding pas op zak en hupsakkee naar de douane 🛃 en paspoortcontrole. Na de body scan werd er nog even flink in mijn cup trippel A gegraaid, want de scan gaf aan dat daar wel eens iets kon zitten… waar ik dat dan precies tussen verstopt zou hebben, geen idee 😂. Vervolgens nam mijn tas natuurlijk de linker afslag en mocht ik me melden voor een extra controle. Om een of andere reden word ik daar toch altijd lichtelijk nerveus van 😬. Moeders boterkoek werd aangezien voor een drugspakketje en nadat er een monster was genomen mocht ik uiteindelijk toch (mét boterkoek 🧈) mijn weg vervolgen naar de gate. De vakantie kriebels zijn inmiddels voor de volle 100% aanwezig;
WIJ HEBBEN ER ZIN IN

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.