Dongen

Naar Schiphol en een klein rondje Volendam

Zaterdag 27 mei was het vroeg dag voor de zaterdag namelijk al om 6.45 uur. Na een broodje en een kop koffie was het tijd om iets voor 7.30 uur naar Desiree te rijden. Daar het laatste ingepakt en gecheckt en toen naar Schiphol. Daar nog wat gedronken en na het afscheid nemen na Volendam gereden. We waren daar nu toch vlakbij dus een keer daar een rondje lopen is weer eens iets anders. Het was er gezellig druk en nadat we alles weer hadden gezien zijn we weer richting huis gereden. Onderweg aardbeien gekocht en thuis een heerlijk broodje gegeten. Even wat in de tuin gezeten en de kwalificatie gekeken en toen kwamen Danielle en Rob hier een frietje eten om 18.30 uur. Rex bleef hier want Danielle en Rob hadden een trouwfeest dus die moeten vannacht nog gehaald worden en die vertrekken dan morgen voor een lang weekend Drenthe.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.