Egypte

Hurghada ~ here we are

Zaterdag 27 mei schreef Desiree:


Na een vlotte vlucht ✈️ met helaas wel wat turbulentie (sowieso absoluut niet mij favoriete gedeelte) aangekomen in Hurghada. Na 10 stappen te hebben gezet kon de portemonnee al getrokken worden en een beetje rap ook (Jalla, Jalla en dan vooral hard en snel uitspreken en heel boos kijken). Na het visum te hebben gekocht op weg naar de koffers. We hebben gezien dat de koffers 🧳 het vliegtuig ingingen dus het is zeer onwaarschijnlijk dat ze niet zouden aankomen… maar na een tijdje begon er toch wat lichte twijfel te ontstaan en net op dat moment GEVONDEN! 😌 Vervolgens naar onze transfer gelopen, “rechtdoor naar die grote mooie blauwe bus 🚌 …. en dan daar achter is die van jullie”. Ik weet zeker dat iemand 30 jaar geleden eigenaar was van deze bus in Nederland en dat hij toen zonder geldige APK geïmporteerd is naar hier. Nu volgt een busrit van 6 uur, wish me luck. Gelukkig ben ik papa’s rijstijl gewend dus hopelijk 🤞🏼 overleven we dit ook.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.