Egypte

Night ride naar Luxor

Desiree schreef:
De busreis was echt niet comfortabel 😣, maar ik was zo enorm moe dat ik op de stoel tussen het raam en Vees een klein nestje had gemaakt. Al hobbelend reden we van checkpoint naar checkpoint, ik heb nog nooit zoveel politie 👮🏼‍♀️ en militaire gezien; iedere 5km moesten onze namen en nationaliteiten opgeschreven worden. Uiteindelijk kwamen we om 01:00 uur aan op de boot in Luxor. Waar ik al meteen gedoe had met een matroos. Ik zag mijn koffer 🧳 uit het busje komen en pakte die, maar blijkbaar was dat een doodzonde… Afijn, als je dacht hij doet vrijwilligerswerk dan zit je fout, letterlijk iedereen staat hier na 1 minuut met zijn vingers te wrijven “money, money” 💰. Nou mij niet bellen, ik stuur iedereen naar Vees en die zegt gewoon dat hij geen geld heeft. Na een korte briefing, waarbij iedereen chagerijnig, geïrriteerd 😠 en vervelend was, werden de hutten verdeeld en moesten we ons paspoort inleveren (en zo begon ruzie nummero 2). Uitgeteld vielen we binnen no-time in slaap. De wekker stond op 08:00 🕗 uur voor het ontbijt en daarna volgde een lange briefing met alle informatie over heel de cruise 🚢.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.