Dongen

Bont en blauw.

Zondag 28 mei eerste pinksterdag gingen na het ontbijt Ruud, Koen, Maickel en Sander MTBen. Sep was ook gezellig meegekomen en wij zijn dan ook even langs Danielle gelopen om uit te zwaaien want die gaan een lang weekend naar Drenthe en we zijn een paar boodschappen gaan doen. We waren nog maar net terug en toen kwamen Ruud en Sander alweer terug want Ruud was heel hard gevallen of te wel gevlogen en met zijn bovenarm en ribben op een paaltje terecht gekomen. Koen en Maickel kwamen even later en na het douchen hebben we allemaal nog tosti’s gegeten. Daarna natuurlijk formule 1 gekeken en daarna een rondje gelopen en heerlijk met zijn tweeën bij van Holst gegeten. Daarna nog even langs tante Tiny en ome Jos geweest en toen rustig op de bank.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.