Drenthe

Vertrek

Danielle schreef op zondag 28 mei:
Het ontbijt is op en de was en vaatwasser zijn leeg. Op naar Drenthe!

Wandelroute Kibbelhoek

Drenthe, klinkt ver weg maar met 2 uurtjes rijden zijn we er. Eerste gestopt bij Dwingelderveld voor een wandeling van zes kilometer. Wandelroute Kibbelhoek gaat via fraaie vennen naar het Holtveen. Bossen, heide en vennen, heerlijk om te wandelen.

Camping Diever

Daarna was het nog 15 minuutjes rijden naar de camping. Een camping midden in het bos, met allerlei diverse overnachting plaatsen. En wij hebben de aller leukste, het koekoeksnest. Net wat hoger gelegen dan de overige overnachting plaatsen alsof je helemaal alleen midden op de camping bent.

Wandelroute Kraaiheide

Na alles te hebben uitgeladen en een parkeerplek voor de auto te hebben gezocht zijn we terug naar de receptie gelopen. Broodjes voor morgen ochtend besteld en pizza voor het avondeten. We mochten enkel de receptie niet in want daar was de politie bezig met een aanhouding van drie personen. Zo maak je nog eens wat mee. De pizza was heerlijk en na het eten nog een stukje gewandeld, op de camping gestart aan de route Kraaiheide. Nu met de voetjes omhoog avond houden.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.