Dongen

Een kerst met veel gezelligheid.

15676098_10155609535867564_8197232902777723260_o

IMG_0060Er werd heel wat gegeten, gelachen, gesport en oorlog gevoerd. 1ste kerstdag zondag was het een beetje uitslapen en rond de klok van 10.00 uur waren we bij Danielle en Rob uitgenodigd voor eenIMG_0063 heerlijke brunch. Ook oma, Jose, Wim, Remco, Fleur, Rick, Max en Spicky waren uitgenodigd dus een gezellige volle tafel. Na het eten is een deel eerst het spel kolonisten van Catan gaan spelen en toen het eten goed was gezakt en Koen was gearriveerd was het tijd om te gaan mountain bicken. In die tussen tijd zijn Jose, Danielle, Spiky en ik een rondje gaan lopen. Na een mooie rit was het aansluiten om te douchen en tijd voor IMG_0099heerlijke taart en wat drinken. Daarna natuurlijk kwam Risk op tafel want dat mag met kerst niet ontbreken. Daarna werd de tafel weer prachtig gedekt en begonnen we aan een heerlijk menu. Pasteitje of carpaccio, tomaten of champignonsoep, varkenshaasje met pepersaus of champignonsaus met frietIMG_0106 gebakken aardappels, aardappeltoefjes, sla, boontjes of stoofperen en als nagerecht viennetta, apfelstrudel of chocolade of aardbeienbavarois. Het was heerlijk ze hadden echt hun best gedaan. Daarna alles opgeruimd en was het weer tijd voor een spel. Ondertussen was Raymond en Nicole gekomen en na een gezellige avond zijn we rond de klok van 23.00 uur naar huis gegaan.
IMG_52162de kerstdag was eerst even uitslapen daarna een lekker kerstontbijt en nadat het was opgeruimd was het tijd voor de kolonisten van Catan. Net na het middag uur arriveerde Paul, Wilma, Jet, Corina, Max, Rick, Raymond, Nicole, Spicky, DanielleIMG_5341 en Rob en na weer oorlog gevoerd te hebben was het laat op de middag vroeg in de avond tijd voor de plaat. Er werd heel wat afgesmuld en ook het toetje ging er goed in. Daarna nog IMG_5347keer de kolonisten van Catan en toen zat er toch echt de kerstdagen op.
Ook waren er dit jaar natuurlijk een paar kerstcadeautjes onder de boom maar omdat we dit jaar op kerstavond allemaal iets anders te doen hadden werden ze pas 2de kerstdag uitgepakt. s,morgens door Desiree bij het kerstontbijt en s,avonds door Danielle maar ze waren er niet minder blij mee en alles was weer helemaal naar wens.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.