Dongen

Weer een dag vol gezelligheid.

Zaterdag 13 november liep de wekker alweer om 7.00 uur af. Snel gedoucht een paar boodschappen en dan gezellig aan het ontbijt bij Desiree. Pauline en Berk waren blijven slapen dus het was lekker druk aan tafel. Daarna alles opgeruimd, huis aan kant en alles weer klaar gezet want de derde groep kwam rond 10.00 uur. Na veel rondleidingen ook Rob had inmiddels een deel op zich genomen want wie weet het nu beter dan Rob en dan dan kon ik voor het eten en drinken zorgen.

Rond 12.30 uur was iedereen weer weg dus konden we weer wat opruimen en wat eten want om 13.00 uur was er de vierde groep alweer. Het was wederom weer heel gezellig alleen wel jammer dat je eigenlijk geen tijd hebt om met iedereen gezellig rustig te kletsten. Rond 16.00 uur was hier iedereen van weg en toen kwam tevens de laatste groep binnen van die dag en dat was tevens de ploeg die ook bleef eten want dat was de bouw ploeg. Door de Corona was dit telkens uitgesteld dus het werd nu een winter BBQ met soep en lekkere stampotten etc.
Dus er waren weer volop rondleidingen en daarna konden we beginnen met de stampotten te koken soep warm te maken etc.
Er werd gesmuld van al dat lekkere eten en rond de BBQ hadden we een vuur gemaakt zodat het daar ook lekker warm was en dan kon je kiezen buiten bij het vuur, binnen in de tent of nog warmer in de garage. Het werd een gezellige boel die werd afgesloten in de kamer voor de TV want het Nederlands elftal speelde die avond.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.