Dongen

Klusdag 3

Zondag 16 oktober zijn we iets later begonnen het was zondag en gisteren was het laat geworden dus 10.30 uur was een mooie tijd. De boeiboorden zijn gemaakt en allemaal erop gezet en op het dak alles afgewerkt. Daarna een zeil erover gelegd dat het droog blijft. Ook zijn de tempex platen gelegd en het betonijzer erin gelegd dit was nog wel even een werkje maar het is allemaal gelukt en het ligt klaar voor morgen want dan komt het beton. Desiree en ik hebben heel veel planken geverfd die straks in elkaar vallen want dan kun je er niet meer bij. Een saai werkje maar ook dat moet gedaan worden. Daarna alles opgeruimd en klaar gezet voor morgen. Rob, Desiree en Vees samen pizza gegeten en daarna naar de film geweest een enge smile.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.