Dongen

Een prachtige tocht.

Zaterdag was het al vroeg dag want Ruud ging om 9.00 uur naar Maickel en Yvonne om mee te helpen in het nieuwe huis. Vandaag stond daar witten op het programma. Ik ben toen ook meteen weggegaan om te gaan lopen in Breda het eerste deel van de winterserie. Wij hebben daar natuurlijk daar al vaker gelopen en nu moest ik alleen dus ik stond nog even in twijfel maar gelukkig ben ik gegaan wat was het mooi daar met al die vorst. De 5 km zaten er dan ook al snel op en daarna ben ik aan de kerst thuis begonnen.

Eigenlijk had ik er niet zoveel zin in maar nu het eenmaal staat is het toch weer gezellig. Desiree heeft alle spullen gekocht voor de elektra zoals stopcontacten etc dus nu het weer wat beter wordt kunnen ze weer verder. Danielle heeft kantoorwerk zitten doen want die kan nog geen kant op en Desiree heeft Rex uitgelaten want ook Rob was naar Maickel.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.