Dongen

Een rustige week

Maandag 16 januari was een rustig dagje net als alle andere maandagen dus niets bijzonders.
Dinsdag 17 januari was natuurlijk Rex bij mij alleen vandaag was Desiree naar Duitsland voor het werk maar Rob kon gelukkig invallen tussen de middag alleen die nam Rex mee naar huis dus dat was wel saai. Van de andere kant was het ook goed want Corry en Lex waren in Dongen en nu konden ze gezellig koffie drinken want Corry heeft het niet zo op Rex. Het was weer gezellig en de tijd vloog weer voorbij wordt echt tijd dat we langer bij kunnen kletsten.
Woensdag 18 januari was weer net als anders alleen Ruud had het druk en alle bruggen stonden dan ook vol.  S ávonds kwam Rob lekker pannenkoeken eten want Danielle had een etentje met collega’s. Ook Rex kwam natuurlijk mee en die droeg zijn eigen eten.

Donderdag 19 januari was het hier in een keer een witte wereld en dat ben je dan ook weer snel beu maar ja je doet er niets aan. Wel mooi om foto’s te maken. De meiden werkte thuis vandaag dus die hadden geen last van het weer. Danielle was s’morgems nog even langs de dierenarts geweest met Rex voor een bult die hij heeft maar dat blijkt van een navelbreuk te zijn maar als hij zo blijft kan het geen kwaad ze hebben het opgemeten en met zijn jaarlijkse controle kijken ze weer. Vanmiddag waren er geen koffie drinkers dus weer druk met de fotoboeken bezig geweest. Heel de week ben ik daar al mee bezig ik heb het op zijn beloop gelaten en nu loop ik gigantische achter. Maar vandaag is het open water af gekomen. Normaal hebben we ieder jaar een boek maar door de corona is er bijna alleen getraind dus nu zit 2020, 2021 en 2022 bij elkaar dus een heel zoekwerk maar het is gelukt. Nu aan de vakantie begonnen maar voor Desiree waren er dat drie dus nog wel even bezig en dan ben ik er nog niet maar wordt vervolgd.


Vrijdag 20 januari was het weer nog slechter dan gisteren dus eerst een paar boodschappen gedaan en wat werkjes en daarna lekker heel de dag binnen gebleven en aan het vakantieboek gewerkt.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.