Dongen

Een drukke dag

Woensdag 8 februari was een drukke dag veel kleine boodschapjes en leuke cadeautjes laten maken. Voor Danielle moest ik er een laten maken want daar gaat een collega weg en voor Ad een mooie laten maken want die wordt donderdag 65 jaar dus dan doen we natuurlijk wel iets extra’s. Verder de gewone dingen en natuurlijk druk met de fotoboeken.
Om 17.00 uur kwam Desiree mij ophalen om samen met Danielle naar De Beren te gaan om lekker te te gaan eten en daarna naar de film de ladies night met deze keer de film Mike last dance. Een collega van Desiree was daar ook naar toe gekomen dus we hebben met zijn vieren een leuke, gezellige avond gehad. Eerst dus heerlijk gegeten en daarna langs de kraampjes en er moest weer een foto worden gemaakt. Deze keer stonden er twee mannen waar je mee op de foto kon dus zo

gezegd zo gedaan. Desiree heeft dan wel zoiets van doen we dit wel maar hij is geweldig geworden. De film was mooi en rond de klok van 22.15 uur zat de avond er dan toch op. Een goodiebag mee naar huis dus wat wil je nog meer.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.