Dongen

Vandaag is……… Zilver

Zondag 19 februari zaten we op tijd aan het ontbijt en wel om 7.45 uur gedoucht en ingepakt en wel want vandaag is de laatste dag. Na het ontbijt uitgecheckt en naar het zwembad gereden want Lex was vandaag de eerste met 800m vrije slag. Het was vandaag een lange zit en het was weer heel druk en warm maar we zij onze tijd goed doorgekomen met zijn allen en dan is het 15.30 uur tijd voor de 200m rugslag van Desiree.

Het was de slechtste afstand van het toernooi zei Desiree achteraf en ze was niet zo blij met haar tijd maar ze pakte wel zilver dus toch nog een mooie medaille. Alleen toen ze de medaille ging halen was het jammer want ze waren op dus dat was wel een domper op de vreugde. ( we kregen er even een voor de foto) Ze zeggen dat hij na gestuurd wordt en dat hopen we dan maar want de open water medaille is er ook nog niet. Daarna omkleden tas pakken en op weg naar huis maar natuurlijk met onderweg nog wel een stop natuurlijk. We hebben heerlijk gegeten bij Fine Cooking in Vianen dus dat was een lekkere afsluiting van een mooi NK Masters.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.