Dongen

Huishoudbeurs

Maandag 20 februari was het dan zover na drie jaar was er weer een huishoudbeurs en wij waren erbij. Om 8.45 uur eerst even bloed laten prikken want de huisarts gaat niet van sanquin uit dat het ijzer niet klopt dus ze doen het nog een keer over. Daarna zijn we aangereden naar Amsterdam naar de RAI. Om 10.15 uur reden we de parkeergarage in en konden we op ons gemak richting de beurs. We hebben heel de dag gezellig bij de stands gekeken wat gegeten en gedronken en natuurlijk van alles gekocht.

We vonden dat er wel minder stands stonden en vooral in de eet hal dus dat was wel jammer daar heb je anders altijd van die leuke aanbiedingen maar het was een top dag. Rond de klok van 16.00 uur zijn we weer terug gereden en hebben we bij Danielle en Rob heerlijk chinees gegeten met zijn allen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.