Dongen

Ladies night

Woensdag 15 maart was een druk dagje. Smorgens even wat boodschappen gedaan en bij Berna langs geweest en ton kon ik Anja gaan halen want die mocht naar huis vanuit het ziekenhuis. We waren net de vlucht van Egypte toen we eindelijk mochten vertrekken want dat had wel even wat tijd nodig. Het gewoon met ontslag gaan maar er moest ook een mobiele pomp worden aangesloten want deze heeft ze nog wel een paar weken nodig. Toen het tijd was om te vertrekken had ik een rolstoel gehaald daar konden gelukkig de krukken aan vast worden gemaakt. Anja in de stoel met een koffer waar de pomp spullen in zaten daarop een grote doos en dan een vaas met plantjes. Tas links en recht aan de leuning en ik twee in de hand en een gele emmer ( afvalbak) voor de naalden in te doen. Maar we hebben de auto gehaald.  Rond de klok van 16.40 had ik Anja thuis afgezet en wat spulletjes nog opgeruimd om daarna vlug terug naar Dongen te rijden want om 17.00 uur werd ik weer opgehaald door Desiree en Danielle voor de film maar natuurlijk eerst lekker eten bij de beren.

Het eten smaakte weer goed daarna langs de kraampjes en op de foto. De stoelen hadden we zo gevonden en na de quiz begon de film all inclusiev het was een leuke film en we hebben dan ook veel gelachen daarna kregen we een goody bag en gingen we weer op weg naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.