Dongen

De 30 van Zandvoort

Zaterdag 25 maart waren we vroeg uit bed want we gingen lopen in Zandvoort. Het heette de 30 kilometer van Zandvoort maar wij deden de 18 kilometer. Om 7.30 uur waren we op weg en iets voor 9.00 uur reden we het parkeerterrein op. Vanuit daar een klein stukje lopen naar het station en daar met een treintje hup on hup af naar het circuit waar de start was. Het was een mooie tocht maar wel heel zwaar over het strand, door de duinen en dat met een stevige windkracht. Maar we hebben het gehaald onderweg wat gegeten en gedronken en af en toe stil gestaan bij de volgende beklimming wat ben ik daar toch slecht in. Daarna naar huis gegaan en daar even op de bank gelegen want ik was onderweg ziek geworden maar na een uurtje liggen ging het alweer en zijn we gaan eten bij Danielle en Rob. Lenno was daar ook want die bleef daar een nachtje logeren.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.