Dongen

Haarlem city walk

Zaterdag 13 mei was er weer de tweede Haarlem city walk. Rond de klok van 8.30 uur waren Ruud en ik naar Haarlem gereden voor de tweede editie. Het was weer een mooie tocht met prachtig weer natuurlijk. In Haarlem op een terrasje nog wat gedronken en daarna nog heerlijk geluncht. Daarna thuis nog even het gras gemaaid, nog een plantje gezet wat we te kort kwamen en de stoelen van de grindhoek afgespoten. Daarna naar Danielle en Rob en die hadden ook heel de dag in de tuin gewerkt. Het terras bij de keuken onkruid vrij gemaakt en heel de oprit. De buitenkeuken schoongemaakt dus heeft Ruud even mee geholpen de tv terug te hangen. Rob heeft ook al het onkruid het gras gehaald en dat stond er heel veel in dus allemaal een hele drukke dag gehad. Daarna met zijn allen gegeten en zat de zaterdag er alweer op.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.