Dongen

Een drukke Hemelvaartsdag

Donderdag 18 mei Hemelvaartsdag begon al vroeg want er stond veel op het programma. Na het ontbijt zijn we om 9.00 uur Desiree op gaan halen en sloot Danielle en Rob aan met de auto om samen naar Den Hout te rijden naar de jaarmarkt. Om 9.30 uur begonnen we aan de eerste ronde en het was weer heel gezellig veel gekocht, gegeten en staan kletsen. Om 11.30 uur weer in de auto om meteen door te rijden naar Hoornaar voor de drie daagse van Alblasserwaard. Het was een mooie route alleen te lang scheelde drie kilometer en Desiree en ik zijn altijd ingesteld op waar we voor inschrijven dus dat werkt bij ons niet. Daarna de auto van Ruud en Desiree gewassen en daarna heerlijk gegeten want we hadden natuurlijk kip meegenomen van de jaarmarkt. sávonds naar de verjaardag van Tante Tiny en Ome Jos en toen zat de dag er alweer op.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.