Dongen

Een drukke dag

Zaterdag 20 mei was een drukke dag. Rob, Ruud en Vees moesten al om 8.30 uur bij Ome Jos en Tante Tiny zijn om dubbel glas te zetten. Voor het grote raam kon er zo in maar achter moest ook nog het kozijn verandert worden maar het kwam allemaal goed want ook daar was nog veel hulp aanwezig. Desiree en ik zijn toen eerst gaan lopen in Hoornaar dag 3 en het was een mooie tocht en natuurlijk lekker wandel weer.

Na afloop over het marktje gelopen en een mooie beker gekocht en natuurlijk onze medaille binnen gehaald met allebei een gerbera. Nog even wat gedronken en toen terug gereden bij Danielle de auto weggezet en toen met zijn allen bij Tante Tiny gegeten. Wat had ze er toch een werk opgemaakt en we kwamen niets te kort. Daarna zijn de mannen verder gegaan, Danielle is naar huis gegaan want daar kwam Lenno naar toe want die bleef het weekend daar en Desiree en ik zijn eerst boodschappen gaan doen. Na het werk allemaal gedoucht en toen bij Danielle en Rob met zijn allen gegeten en zat de zaterdag er alweer op.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.