Dongen

De surprise party

Zaterdagmiddag 17 juni begon het bij Danielle dus goed vol te lopen want we zouden bijna met 100 mensen zijn want een paar afzeggingen blijf je altijd houden. Ruud en ik waren vanuit Tata naar huis gereden en een broodje gegeten en onder de noemer ik heb nog niet genoeg stappen gingen we een rondje lopen. Einde straat zei ik dan lopen we langs Danielle en dan zo langs de brandweer naar het centrum dan heb ik wat meer stappen en Ruud maakte het allemaal niet uit.

Dus bij Danielle aangekomen zei hij staat daar tante Tiny even kijken en toen was het dus een echte surprise. Af en toe hadden we nog wel eens getwijfeld weet hij het echt niet maar nu werd duidelijk hij wist het echt niet. Hij was ook voor het eerst een keer stil en wist niet wat hij moest zeggen.

Danielle en Desiree gingen als eerst en boden het cadeau aan iets waar hij het heel erg op had staan. 8 dagen naar Dubai met zijn twee meiden inclusief formule 1 ook dat was even om stil van te zijn en toen kwam natuurlijk alle andere gasten.


Na de felicitatie ronde was het feest tevens geopend en werd het een gezellig samen zijn. Er werd gedronken, gelachen, gezongen, gedanst , de polonaise werd er gelopen en werd gezwommen het was gewoon een geweldig feest. Rond de klok van 17.15 uur werd aan de inwendige mens gedacht en kon er volop gelopen worden naar de frietkar. Daarna was ervoor degene die nog zin had of plaats ijs of

vruchten en kon het feest weer door gaan. Rond de klok van 21.00 uur waren er nog een paar gasten overgebleven en we zijn toen verhuist naar de buiten keuken om de kwalificatie te kijken van de formule 1. Om 0.00 uur was Ruud echt jarig en na die felicitatie zijn we de cadeautjes in de auto van Danielle gaan

laden en zijn we naar huis gegaan. Inmiddels was het 1.00 uur maar slapen konden we niet dus nog cadeautjes gekeken en enveloppen met kaarten gekeken en Ruudje is goed verwend.


We hadden gehoopt op een mooi feest maar dit hadden we niet verwacht het was gezellig prachtig het is gewoon niet te benoemen. Ruud en ik bedanken dan ook iedereen .

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.