Dongen

MarketDome

Danielle schreef vandaag:

Om 07.15 uur waren we uit bed en liepen we met Rex naar de bakker op het park. Een stukje van ongeveer 7 minuten. Bij terugkomst ontbeten met zijn alle en daarna zijn wij gaan wandelen.

Luswandeling Sahara Lommel

Vanaf ons huisje konden we zo door de natuurpoort van Center Parcs onze knooppunten route oppakken. Het gebied Sahara doet zijn naam alle eer aan: de grote zandvlakte lijkt op een miniatuurwoestijn. Maar er zijn ook helderblauwe meertjes, heidestroken en geurende naald- en loofbossen. Vanaf het huisje naar de route was 1,5 kilometer en de lus was 4,4 om vervolgens weer 1,5 kilometer terug naar het huisje te lopen. We hebben de route iets ingekort want het werd toch sneller warm dan verwacht. Er was veel water waardoor wij dachten dat die verkoeling zou helpen, echter mocht Rex het water niet in omdat er blauwalg in zat. Dubbele pech voor Rex dus.

Lezen en Pizza

Na de wandeling was het relaxen. Het was weer warm en Rex had het zwaar. Even in het water geweest en daarna lekker gerust. Wij ondertussen en boekje lezen en ‘s avonds was het pizza avond. Nu nog een drankje en dan naar bed toe. Morgen vroeg eruit om op tijd te gaan wandelen zodat we echt voor de warmte terug zijn.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.