Dongen

Het straat en tegel werk ligt erin

Woensdag later op de middag is Ruud begonnen met de spots langs de pad richting het kantoor want die gaten moesten dicht zijn voordat de stratenmakers weer kwamen. Toen die kwamen hebben ze eerst het laatste stukje erin gelegd en daarna al het knipwerk wat er nog lag. Er moesten ook nog stukjes geslepen worden en toen kon alles aan getrild worden.

Tussendoor gezellig met zijn allen gegeten en daarna het zand erop en kan alles ingeveegd worden maar dat zal wel een tijdje moeten. Toen hebben ze alles opgeruimd en zat hun werk erop. Ondertussen was Ad gearriveerd want die kan het zand goed gelijk leggen een soort bed maken want morgen kan het gras erop. Overige zand weggebracht met Ad toen nog gemest en de sproeier aangezet.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.