Frankrijk

De reis verliep vlot

Zaterdagmorgen 16 september om 3.30 uur liep de wekker al af in Dongen, dus snel ons bed uit koffie gezet, broodjes gesmeerd de laatste dingen in de auto en om 4.15 uur waren we zover. De navigatie stond op Narbonne onze tussenstop op weg naar Barcelona. Er kwam te staan 1289 km en heel wat uurtjes dus er maar even voor gaan zitten. De reis verliep voorspoedig en rond de klok van 15.00 uur waren we bij ons hotel. Dit was jammer genoeg nog niet open dus dan gezellig de stad in. Daar hebben we een mooie wandeling gemaakt eerst natuurlijk een plattegrond gescoord en daarna van alles bezichtigd van een mooie kathedraal tot een grote market hal en heel veel oude gebouwen en een mooi water middendoor Narbonne. Rond de klok van 17.30 uur richting de auto dat was even zoeken maar gelukkig gevonden en toen in het hotel ingecheckt. De auto staat veilig in de garage en wij zijn daarna eerst gaan eten. Daarna op tijd naar bed want het was vanmorgen vroeg en morgen op naar Barcelona.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.