Spanje

Barcelona

Zondag 17 september stond de wekker op 8.00 uur. Na ons te hebben opgefrist de koffers weer ingepakt en in de auto gezet was het tijd voor het ontbijt. Het ontbijt was een beetje karig maar het was genoeg om geen honger te hebben.

Daarna de auto en de navigatie opgestart en daarna op weg naar Barcelona. Het was een stuk korter dan gisteren want we hoefde nu maar 250 kilometer te overbruggen. De reis verliep spoedig Rond de klok van 11.30 waren we al bij het hotel dus maar even gevraagd of we de auto anders al mochten parkeren maar ze verzorgde alles al en we konden al meteen naar de kamer dus dat was wel fijn. Daar even alles geïnstalleerd, verkleed en de wandelschoenen aan.

De La Rambla blijkt maar 500m van het hotel te liggen dus eerst daar naar toe om iets te eten en te drinken. Daarna zomaar wat gelopen en ineens stonden we voor de Kathedraal Sagrada Familia en die was echt heel mooi zowel van buiten als van binnen. Natuurlijk een kaarsje voor oma aangestoken dan is ze er toch altijd bij. Verder gezocht naar pl Cataluya en het plein was er maar de mooie fontein niet dus dat was wel jammer.

Verder prachtige gebouwen gezien, langs de haven en daar langs de toren van Colom Museu Maritium. Natuurlijk op tijd gestopt om wat te drinken want het is hier gewoon 30 graden. Na 8 kilometer hielden we het voor gezien en zijn we terug gegaan naar het hotel daar gedoucht en later terug gelopen naar de La Rambla om heerlijk te gaan eten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.