Spanje

Wat een uitzicht

Zondag 24 september zijn we na het ontbijt weer richting de metro gegaan om het centrum verder te gaan verkennen. Als eerste was vandaag de tempel de Debod aan de beurt het was een hele klim naar boven maar het was de moeite waard. Deze tempel heeft in Egypte gestaan aan de nijl maar hij is geschonken door Egypte aan Spanje dus hij is daar steen voor steen afgebroken en hier weer opgebouwd. In het park was ook van alles te zien en te doen dus na even te hebben gekeken en van het

uitzicht te hebben genoten zijn we naar Edificio Espana gelopen en daar was in het hotel op het dak een 360 graden roof view. Gelukkig was er een lift die je 27 verdiepingen omhoog bracht anders was het niet te doen geweest. Het uitzicht was prachtig en over een glazen brug lopen was toch wel heel raar.

Daar natuurlijk op ons gemak wat gedronken en toen weer veder. We hebben van alles bekeken van een kathedraal tot gewone kerken, gebouwen mooie pleinen leuke winkelstraten te veel om op te noemen.

Ook kwamen we weer zo’n Market tegen dus we hadden eigenlijk zoiets gaan we er wel in want we hadden er al twee gezien maar deze was helemaal anders. Deze was ook s’middags open want er waren hier allemaal kleine hapjes en drankjes met gezellige tafeltjes en barretjes dus helemaal anders.


We zijn geëindigd op het grote plein Plaze Mayor en daar gegeten en toen de metro opgezocht en richting het hotel gegaan. In de metro werd het steeds drukker met real Madrid supporters want er bleek vanavond een wedstrijd te zijn maar het verliep allemaal rustig. Rond de klok van 20.00 uur waren we weer terug. Morgen is de andere kant van de stad aan de beurt.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.