Spanje

Dag 3 van Madrid wat was je mooi

Maandag 25 september zijn we na het ontbijt weer richting de metro gelopen maar nu gingen we helemaal de andere kant op. We kwamen als eerste bij de Spaanse bank en justitie uit en een prachtige fontein. Daarna langs vele mooie gebouwen en museums waar hele lange rijen stonden maar wij zijn niet zo van de museums.

Daarna bij de fontein van Neptunes heerlijk wat gedronken op het terras want de temperaturen stijgen snel. Daarna het park in en dat is een gigantisch park het Retiro park. het is 130 hectare groot of te wel 260 voetbalvelden. Bij de grote vijver heerlijk gezeten en gegeten en even wat een rust want wat is Madrid druk.

Daarna weer veder gelopen langs allerlei mooie gebouwen uitzichten en fonteinen tot we op plaza de Sol kwamen daar gingen we toch eens op zoek naar de beer met de boom heel bekend in Madrid maar wij hadden het nog niet gezien al waren we al vaker op deze plaze geweest maar naar goed zoeken gevonden. Het blijkt het officiële symbool van Madrid te zijn. Nog even langs Plaze de Mayor om wat te drinken want het blijft leuk zo’n druk plein en toen richting een metro punt en dan zouden we langs een steak restaurant komen en dat is gelukt. Na het eten na de metro gelopen en daar de metro terug naar het hotel voor de laatste keer want morgen gaan we naar Lissabon.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.