Portugal

Vanaf vandaag een paar dagen
met zijn drieën

Woensdag 27 september was het al vroeg dag maar voor Desiree al helemaal want die is gezellig naar Lissabon gekomen. Rond de klok van 8.45 uur zijn wij naar de metro gelopen en naar het vliegveld gereisd. Om 10.00 uur kwam Desiree de deuren door en zijn we eerst teruggegaan naar het hotel daar eerst het ontbijt genuttigd.

Daarna uitgestippeld waar we zouden gaan beginnen en dat werd de kabelbaan vandaaruit door een waterpark gelopen en langs andere bezienswaardigheden en toen met de metro richting de bekende lift de Santa Justa lift. Het is een van de mooiste liften in de wereld helemaal van smeedijzer. Hij is ontworpen door een leerling die de Eiffeltoren heeft ontworpen.

Tussendoor al de nodige terrasjes gehad want wat was het warm. Daarna met een tuk tuk naar boven naar het kasteel Sao Jorge want dat zag ik lopend niet zitten. Daar alles bekeken en een ijsje gegeten en toen wel naar beneden gelopen.

Ondertussen kwamen we langs vieuwpoint Miradoura de Santa Luzia en buiten dat het uitzicht prachtig was waren ook de bomen met de vele bloemen heel mooi.

Ook tram 28 kwamen we tegen overvol natuurlijk maar wel mooi om te zien. Bij de grote stadspoort wat gedronken en daarna de winkelstraat in daar lekker gegeten en rond de klok van 20.30 uur was het toch echt tijd om naar het hotel te gaan want de dag was lang geweest en zeker voor Desiree.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.