Dongen

Van alles wat

Maandag 12 februari was Ruud nog een dagje vrij dus dat was wel lekker. Eerst wat uitgeslapen en daarna te voet naar de AVRI gelopen. Daar wat spulletjes gekocht en toen weer terug met een tussenstop bij Desiree want die was wel gewoon aan het werk en daar een heerlijk broodje gegeten. Daarna langs Rob en Danielle maar die waren er niet want die waren Rex uitlaten en daarna zijn die keukens gaan kijken dus ben benieuwd. Wij zijn naar huis gelopen en Ruud is de poort gaan schuren en verven.

Na het werk is Desiree mij op komen halen want we moesten nog wat boodschappen doen o.a naar Leen bakker maar Oosterhout had het niet dus door naar Breda en even langs de Casa want daar hadden we nog steeds bonnen van en daar mooie plateaus gekocht ronde en verschillende rechthoeken van leisteen en een peper en zout molen groot voor in het kantoor/buiten keuken. Het was wel jammer want ook Lex en Corry waren langs gekomen maar die hebben met Ruud een bakske gedronken. Thuis aangekomen soep gegeten en toen zijn Ruud en Desiree hard gaan lopen en om 18.45 uur met zijn allen ook Rob e Danielle heerlijk chinees gegeten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.