Dongen

Valentijnsdag

Een drukke woensdag 14 februari als eerste begon het hier natuurkijk met een Valentijnsontbijt. Daarna langs Desiree geweest om wat dingentjes te doen en toen door naar de kapper. Koffie bij Berna gedronken en daarna een broodje gegeten bij Desiree en natuurlijk ons lunch rondje gelopen met Danielle en Rex. Daarna bij Danielle nog wat klusjes gedaan en toen door naar huis.

Rond de klok van 15.00 uur terug naar Desiree gegaan en daar de kledingkast mee opgeruimd en we zijn al dik over de helft. Natuurlijk had is voor iedereen een Valentijn cadeautje van chocolade voor de mannen tot lezen en een paar kussens voor de meiden. Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan en voor het eten te gaan zorgen. Ook in de Oude Baan was Valentijn langs geweest en in de Kanaalstraat eerst s’morgens voor Vees en s’middags voor Desiree en die zijn daarna uit eten gegaan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.