Dongen

Wandelen, plankjes ophangen
en een keuken kopen

Zaterdag 17 februari zijn Ruud en ik eerst gaan wandelen in Dordrecht de zuurkooltocht. Hij was niet echt heel mooi en het broodje zuurkool smaakte niet maar we hebben weer gelopen dus dat is het belangrijkste. Onderweg terug naar huis geluncht bij van der Valk en ook die was maar matig vond ik deze keer.


Ondertussen waren Rob, Danielle en Rex naar Tilburg foto’s maken met Sarah dus ben benieuwd. Daarna bij Desiree nieuwe plankjes opgehangen bij de landenplankjes zodat de muur weer mooi in evenwicht was dus meteen alles schoongemaakt en weer opnieuw ingedeeld.

Daarna rond de klok van 16.00 uur zijn we met Danielle en Rob naar de keukenkampioen gereden want daar waren ze vorige week met een keuken bezig geweest en daar was nu weer een afspraak mee. Na nog wat dingen te hebben verandert wat wikken en wegen was rond 18.30 uur de kogel door de kerk en is de keuken gekocht dus de verbouwing kan beginnen. Wat een kantoor bouwen al niet te weeg kan brengen. Daarna bij Rob en Danielle gegeten en toen naar huis.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.