Dongen

Een nieuwe poort en een mooi feest

Zaterdag 2 maart waren we al vroeg op want Rob kwam de poort hangen. De oude poort ging nu toch weg na 36 jaar wat op zich wel heel jammer is want Joop heef die nog in die tijd helemaal zelf gemaakt en ontworpen maar het werd nu echt tijd. Dus Rob heeft een nieuwe gemaakt en vandaag werd hij gehangen. De oude eruit was zo gedaan alleen de duimen ( ophangsysteem) moesten verzet worden en dat was even een dingentje want de palen stonden niet precies op een lijn maar het is allemaal goed gekomen.

Ondertussen zijn Danielle en ik wat boodschappen gaan doen en het dekbed van Mace opgehaald want dat zat niet goed aan elkaar dus daar heb ik nu allemaal lussen tussen gemaakt dat het beter blijft zitten. Daarna meteen weer terug gebracht zodat hij weer goed kan slapen. Daarna hing de poort en heeft Rob nog even bij het dak gekeken want daar lekte iets maar daar moeten de volgende keer even een rij pannen vooraf.

Daarna nog eerst met zijn allen geluncht daarna snel de douch in en Ruud en Rob zijn eerst nog een stalen balk gaan halen die straks in het huis gelegd moet worden.


Rob is toen thuis weer verder gegaan met stenen eruit halen en gras waar straks de bouw komt. Desiree en Vees waren naar de bioscoop naar een filmmarathon en Ruud en ik gingen naar het feest van Ome Mary want die werd 80 jaar.

Het werd een gezellig feest met heel lekker eten en gezellig zitten kletsen.

Om 20.00 uur langs Rob en Danielle toen we naar huis gingen want die stalen balk moest natuurlijk nog van de bus. Dat was toch wel even een dingentje ( 300 kg ) maar het is allemaal gelukt en hij ligt klaar.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.