Dongen

De eerste steen is gelegd door….

Woensdag 20 maart was het weer een drukke dag. s’morgens had ik eerst een crematie daarna een paar boodschappen en bij Danielle gehaktballen gemaakt want die vinden ze dan toch het lekkerst en toen eerst Rex mee uit gaan laten en het was zo’n lekker weer dat we ons verwend hebben met een ijsje.

Danielle was s, morgens op kantoor gaan werken en natuurlijk getrakteerd en het viel weer in goede aarde alleen miste ze de stroopwafelcake dus die wilde ze de volgende keer weer graag erbij. Daarna naar Oosterhout gereden voor de weekboodschappen want morgen gaat dat niet want dan hebben we natuurlijk feest. Alles bij Desiree en hier opgeruimd en toen toch nog even een rondje gelopen want ik kom maar moeilijk aan mijn kilometers.

Daarna was het weer tijd om aan het eten te beginnen. Bij Danielle en Rob werd er volop gemetseld en daar heeft Danielle de eerste steen gelegd van haar kantoor. Remco heeft de muurtjes allemaal al staan

en Rob heeft ondertussen heel de balk laag er al weer ingelegd wat zijn  het toch harde werkers. Het begint nu wel ook voor ons zichtbaar te worden. 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.