Dongen

Verwennerij, certificaat
en de bouw gaat verder

Donderdag 28 maart heb ik s,morgens eerst Mace en Zack verwend met een kleinigheidje voor Pasen. Het was goed gekozen want ze begonnen er meteen aan. Desiree kreeg op haar werk het certificaat voor het bijwonen van de lessen Duits de rest had het gisteren al uitgereikt gekregen maar toen zat Desiree in Maastricht. Weer mooi een erbij voor in de map. Rob heeft heel het dak dicht gelegd dus zeg maar met isolatie en platen dus nu een zeil erover en dan kan de dakdekker beginnen. Danielle heeft sávonds drie ouderen weggebracht en gehaald naar het trefpunt in s’gravenmoer voor stichting met je hart. Was weer een leuke bijeenkomst.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.