Dongen

Paaszaterdag

Zaterdag 30 maart hebben we eerst rustig aan gedaan s’morgens en wat boodschappen gedaan en bestellingen opgehaald en toen Rob en Danielle gereden om te klussen. Danielle en ik hebben eerst een tang opgehaald bij Wesley en daarna meteen wat spullen voor de verwarming aan te sluiten en andere dingen.

Daarna zijn we begonnen met het verven van de planken (rabat) de delen die over elkaar komen moeten van te voren gedaan worden dus een klusje voor Danielle en mij. Ruud en Rob hebben eigenlijk zoveel gedaan dat ik vast wel iets zal vergeten.  De wanden geïsoleerd, de  kozijnen gezet zowel van het raam als van de tuindeuren, Gipsplaten gezet en de aansluitingen gemaakt voor de verwarming en de ophangbeugels. Ook ome Jos kwam nog gezellig even langs want zonder de opzichter gaat het natuurlijk niet door er moet wel controle zijn.

Daarna gezellig met zijn allen gegeten want ook Desiree en Vees kwamen. Daarna lekker op de bank en serie gekeken.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.