Dongen

Een drukke klusdag

Zaterdag 6 april waren we al op tijd op pad om te gaan lopen. Daar aangekomen ging de wandeltocht niet door dus onverrichte zaken weer terug naar Dongen. Daar werd ik verblijd met een leuke vaas met mooie bloemen door Desiree dus die heeft een mooi plaatsje gekregen. We zijn toen eerst even langs Desiree gereden om te kijken hoe daar het verven ging want de schilder was er maar er was ook een begin gemaakt aan de rabat delen achter want die waren toch wel schraal. Ook bij Danielle en Rob werd er geschilderd en daar waren het ook de rabat delen die geverfd moesten worden.

Ruud heeft daar Rob geholpen en ik ben boodschappen gaan doen voor de lunch. Desiree kwam ook lunchen bij Danielle dus dat was gezellig en daarna zijn Ruud en Desiree ook de rabat delen gaan doen van de keuken/slaapkamer want het was toch wel een stuk mooier geworden de achterkant. Rob is weer verder gegaan met het eruit halen van het raampje in de keuken want daar komt straks een stuk van de doorgang. Daarna met zijn allen bij Danielle en Rob chinees gegeten en toen naar Berna want daar hadden we s,middags heel slecht nieuws van gekregen. Haar man Ad was plotseling overleden en we snappen er met zijn allen niets van laat staan zij.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.