Dongen

Verven en badkamer raam

Maandag 8 april was het voor iedereen weer werken en de schilder was weer bij Desiree. s’morgens ben ik eerst bij Ingrid op de thee geweest en dat gaat gelukkig steeds beter. Daarna door naar Danielle voor het lunch rondje en wat was er open in het park de kapel. Nooit is die open maar het moest gewoon zo zijn dus hebben we daar een kaarsje voor Ad aan gestoken want het blijft maar door je hoofd spoken toen door naar Berna voor een bakkie. Toen Desiree van haar werk kwam had ze heerlijke asperges bij en ook voor Berna dus die even afgegeven en meteen gekeken na het verfwerk maar het gaat er echt prachtig uit zien. De Asperges smaakte heerlijk dus de eerste zijn al op. Rob is begonnen met het plaatsen van het keukenraam in de badkamer dus nu staat alles op zijn kop maar dat moet natuurlijk ook eerst voordat het af is.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.