Dongen

Een lange klus dag maar
er is weer veel gebeurd.

Zaterdag 13 april is er weer veel gedaan zowel in de Oude Baan als in de Kanaalstraat. In de Kanaalstraat is er weer veel geverfd want het was natuurlijk prachtig weer. Desiree en Vees hebben verder hard buiten gewerkt alles geveegd, schoon gemaakt, onkruid uit de tuin en geharkt.

In de Oude baan is er een stuk van de keuken eruit gehaald want daar moest de doorgang komen van de keuken naar het kantoor en dat is dus ook gedaan. De keuken slaan ze even op onder zeil onder de carport want als deze iemand nog moet hebben dan kunnen ze hem op komen halen.

De gasleiding voor even omgelegd zodat Danielle toch kan koken want het duurt natuurlijk nog 6 weken voor de andere keuken komt en daar hadden ze een speciale tang voor nodig maar gelukkig had ome Jos die. Dus nu is er een plank gemaakt met daarop het gasstel.

De badkamer is gestukadoord en drie wanden in het kantoor. De afvoer van buiten zit erop met een bak bovenaan vanaf het dak. Er is een deurstijl gemaakt in de nieuwe opening en de deur die in de kamer/keuken hing is daar nu naar toe gegaan want die muur gaat er straks toch uit.


Tussen de middag natuurlijk gezellig met zijn allen geluncht want ook Desiree en Vees waren gekomen en gelukkig was het mooi weer want we moesten eten in de buitenkeuken want binnen was nergens plaats. Ook de broodjes opwarmen in de oven ging allemaal anders want die was net uit de keuken gehaald maar het smaakte er niet minder om.
De keuken is weer stofvrij want dat is niet normaal wat er dan op zo’n dag allemaal valt en de badkamer is helemaal nog gepoetst en het ligbad is weer terug gezet dus alles staat weer op zijn plaats. 

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.