Dongen

Hemelvaart

Donderdag 9 mei Hemelvaart dus jaarmarkt op Den Hout want dan doen we elk jaar. Ik ga al wel 40 jaar naar de jaarmarkt op Den Hout vroeger met mijn ma allang voordat ik de meiden had daarna natuurlijk de meiden mee en nu alweer een paar jaar zonder mijn ma / oma maar we gaan dus nog steeds. Rond de klok van 9.15 uur was iedereen gereed dus op weg. Het was weer een gezellige markt er werd wat gekocht en er werd wat gepraat met bekende die we tegen kwamen en er werd natuurlijk weer volop gegeten friet, poffertjes en wat er dan ook allemaal nog mee naar huis ging. Na de markt zijn we allemaal naar de Oude baan gegaan en daar wat gedronken en heerlijke kip gegeten althans voor degene die dat lusten.

Daarna zijn de mannen aan het werk gegaan eerst de grote kast in de kamer eruit gehaald en in de garage gezet en toen zijn Rob en Vees de keuken eruit gaan halen het deel althans dat tegen die muur staat en de tegeltjes eraf gehaald want daar hebben ze er nog een paar van nodig op de andere muur. Ruud is het kantoor gaan sauzen, ik heb snel de was gestreken en het bed weer opgedekt, Danielle even spullen gehaald en de was weer opgeruimd. Desiree had thuis nog wat te doen en die ging ook even kijken wat Ad allemaal alweer geschilderd had.

Daarna zijn Danielle en ik de weekboodschappen gaan doen want anders doe ik die natuurlijk altijd s’morgens maar ik had nu leukere dingen te doen. Daarna ben ik alles op gaan ruimen, Danielle en Rob zijn de tuin in gegaan dus tot de vijver is het weer onkruid vrij en ook voor op straat en het terras bij de keuken. Ruud, Desiree en Vees zijn nog even lekker gaan MTBen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.