Dongen

Bodegraven

Zaterdag 15 juni maar liefst tot 8.00 uur op bed kunnen blijven liggen dat was lang geleden en de misselijkheid was weg dus dat was wel al fijn. Nog wel wat last van mijn maag maar dat was wel te doen dus rustig een broodje gegeten en een kop thee en toen de tassen gaan pakken voor het zwemmen want vandaag stond Bodegraven op de kalender. Om 10.00 Desiree en Vees opgehaald en toen door naar Bodegraven met heel veel drukte op de weg kwamen we iets over 11.00 uur aan de auto lekker dichtbij kunnen zetten en toen op weg naar de wedstrijdbaan. Druk was het nog niet dus we hadden keuze genoeg en even later kwamen Lex en Corry al dus dat was wel gezellig. Ruud werd al meteen verwend met autoboeken en een gigantische zak drop voor zijn verjaardag alvast dus dat wordt smullen. Na een paar kleine buitjes was het tijd om het zwempak aan te gaan doen en toen kwamen ook gezellig Emiel, Demelza en Riff kijken want die wonen daar vlakbij. Ondertussen al met verschillende mensen bi gekletst want dat is natuurlijk altijd het leuke van open water. Als eerste mocht Lex van start en kort daarna Desiree. Desiree was een van de weinige die geen last had van het koude water want hier was het 17.6 en ze was 16 graden gewend dus dat scheelt. Hoeveel ze geworden is in haar leeftijdscategorie is nog niet bekend en de plaats want nu ik dit zit te schrijven is dat nog niet bekend. Daarna omgekleed de heren nog een kibbeling en haring gegeten en toen was het weer tijd om richting Dongen te gaan en we waren nog maar net op tijd bij de auto want toen begon het te regenen. Om 15.00 uur reden we Dongen weer binnen dus mooi op tijd voor het voetballen wat Desiree en Vees volgen. Ruud en ik zijn nog een klein rondje gaan lopen eigenlijk net te ver maar na twee paracetamols ging het weer. Bij Danielle en Rob gestopt en die hadden weer veel gedaan en opgeruimd en toen gezellig daar met zijn allen gegeten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.