Cepoy

Desiree op frans podium.

Vandaag stonden ze op met een beetje regen maar dit was al snel weg en de temperaturen bleven ook vandaag als maar stijgen. Na een lekker ontbijt hebben ze van alles gedaan en later op de dag zijn ze na het meer gegaan om het water eens te gaan voelen en een baantje te zwemmen. Om 14.30 was het melden en nummers opschrijven en om 15.30 uur konden ze met zijn allen tegelijk van start. Het werd een harde race zowel in tempo als in gevoel vooral bij Rick was het in het begin moeilijk om er door heen te komen. Verder zwom de kopgroep erg hard maar de tijden heb ik nog niet binnen gekregen. Desiree is 8ste all in geworden bij de vrouwen en 2de bij de senioren, Koen 12de all in bij de heren en 1ste bij de masters en Rick 19de all in bij de heren en 7de bij de miniemen de klasse van Rick. Na de prijsuitreiking zijn ze terug gegaan na de camping om allemaal te douchen en dan kan weer lekker de BBQ aan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Een reactie op Cepoy