Papendrecht

Punten gezwommen voor de vereniging.

Competitie deel 3 (39)Zondag was er weer een competitie en deze werd gezwommen in Papendrecht. Het is alweer deel 3 van de 4 dus het zit er bijna op. Desiree is niet meer zo van de competitie ze zegt altijd ik wordt oud dat is iets voor de “jonkies”. Want inderdaad toen Desiree zo tussen de 12 en 20 jaar oud was ging het een stuk sneller en gemakkelijker. Maar deze keer lag er de 200m rugslag in en dat is in ieder geval al meer haar ding en ze zou dan ook waarschijnlijk wel voor de punten Competitie deel 3 (46)zwemmen anders vind ze het helemaal verloren tijd. Er tellen altijd maar twee zwemmers en deze keer zat ze er goed bij. Als eerste was de 100m vrije slag aan de beurt en deze ging matig. Daarna was de 200m rugslag en deze was wat snelheid niet wat ze had gehopt maar de techniek zag er al wel beter uit maar ze werd wel eerste zwemmer. Als laatste was de 50m vlinderslag aan de beurt en ook deze ging niet verkeerd en werd ze 2de zwemmer dus niet voor niks gezwommen. Daarna met zijn allen lekker gegeten bij de wok in de Rijen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.