Dongen

Van alles en nog wat.

PBOJ5014Zondagmorgen begonnen in de Oude Baan bij Danielle en Rob want daar moest de beukenhaag worden gesnoeid. Deze is zo breed want daar is jaren niets aan gedaan en we hadden deze al een keer korter gesnoeidHUTU8801 maar nu moest dit nog een keer. Een volle aanhanger is ervan afgekomen en nu hopen dat hij uitschiet. Ondertussen dat Ruud dat deed samen met Danielle zijn Rob en Desirée zwarte grond gaan scheppen voor de garage want dat moet er allemaal uit en straks wit erin voor het straatwerk en die zwarte grond kan nu naar Desiree voor achterin de tuin want die ligt veel te laag. Na twee aanhangwagens zwarte grond was de haag geknipt  en opgeruimd dus toen met 2019-4-7 Hespel eten van een klant gekregenzijn allen naar de Kanaalstraat om daar verder te gaan met de afscheiding en de planten te zetten. Ook heeft Ruud nog een paar balken geschuurd voor boven. Daarna gedoucht en lekker uit eten geweest bij de Hespel want daar hadden we een cadeaubon van en het was heerlijk.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.