Dongen

Alle puin is eruit.

2019-6-11 fietsenDinsdag is Desiree eerst gaan fietsen uit het werk met Max want die was jarig en hij  mocht kiezen wat ze gingen doen zwemmen of fietsen. sávonds ging niet want er moest weer hard gewerkt QXND6427worden want we moeten door met de vloer. Gelukkig is er nu eindelijk alle puin uit en is ook de bij keuken uit gegraven. De afvoer van waar eerst het aanrecht zat is uitgegraven en vernieuwd naar een grotere buis waar straks van alles op komt en ook is er een doorgang gemaakt van keuken naar bij keuken. Het eerste stukje riolering ligt maar eerst moest uitgemeten worden waar het kookeiland komt want daar moeten allerlei buizen omhoog komen. Maar gelukkig zit het schepwerk erop.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.