Westkapelle-Zoutelande

Ook 2de zeetocht afgelast.

DSC08699Vorige week was er eigenlijk de eerste zeetocht maar deze werd s’morgens al afgelast wegens de harde wind. Vandaag was er de tweede zeetocht en ze zouden zwemmen van Westkapelle naar Zoutelande. Op de site gaf hij aan dat hij door ging dus vol goede moed om 16.00 uur op weg naar Zeeland. Daar aangekomen gezellig staan DSC08704kletsen, daarna gemeld en het t shirt opgehaald en toen was het tijd om om te kleden. Boei opblazen, invetten en naar de start. Wat waren het hoge golven dus het zou wel een zware tocht worden. Iedereen was er klaar voor even allemaal natte voeten gehaald en toen kwam de reddingsbrigade het ging als nog niet door dus dat was wel jammer maar wel heel begrijpelijk. Dus dan allemaal maar met de auto naar Zoutelande want dat frietje moest toch wel gegeten worden. Hopelijk gaat het volgende week allemaal wel goed.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.