Dongen

Het huis is dicht.

DFBA4964Dinsdag is er weer hard gewerkt. De keukendeur staat erin en ook het glas staat in de deur. Dit was zo geleverd in een pakket dus we dachten nog het zou mooi zijn als er dan ook een dezer dagen het glas van de keuken komt en ja hoor zonderUYVJ1351 berichtgeving stond in een keer de glasman voor de deur. Gelukkig dat Rob in huis was zodat het glas naar binnen kon. Sávonds nadat het glas in de BJWI1098keukendeur stond is Rob meteen door gegaan met het glas in de ramen beneden dus nu is het beneden helemaal dicht. Ondertussen zijn ook boven in de logeerkamer en in de slaapkamer van Desiree de slangen gelegd van de verwarming. Wat een gedoe is dat mijn handen doen nog zeer van die slangen er door duwen. Het werkt heel onhandig vind ik met zoveel opgerolde slang wat heel stug is maar ja niet zeuren het zal er toch in moeten.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.