Dongen

Wat is er een werk verzet.

We begonnen natuurlijk weer met het vullen van de aanhanger en dat was weer een volle met puinzakken. Nadat deze was geleegd nog een keer de aanhanger gevuld maar nu met van alles en nog wat. Ondertussen waren ze al druk met de badkamer het laatste stuk weg te hakken en de sleuf te maken voor de drain van de inloopdouche. De draden zijn getrokken in de hal voor de lamp daar en daar ook maar meteen een fitting gehangen met een lamp voor wat extra licht. Alle muren in de hal en in de kamer op een na zijn voor gelijmd en nu zijn de muren allemaal geel geworden. In het toilet is de achterkant helemaal klaar waar ook de knop van het doortrekken in zit en alle sleuven zijn er ingehakt en geslepen voor de verwarming en voor het fontein zowel de afvoer als voor het water. In de kamer moesten nog op een paar gipsplaten verband worden geplakt dus dat is nu ook klaar om er de knauff op te zetten. Heel het huis is weer opgeruimd en bepaalde spullen naar binnen gedaan ivm de storm

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.