Zandvoort

Een koude Light walk.

Zaterdag was het pas savonds lopen want we gingen voor de light wak in Zandvoort. We gingen voor de 14 km en onze tijd van vertrekken was 19.40 uur. Rond de klok van 18.00 uur waren we in Zandvoort waar we eerst lekker hebben gegeten bij de italiaan. Daarna naar de startplaats maar wat was dat een puinhoop ze konden denk ik de stroom van mensen niet aan en na 45 min in de rij e hebben gestaan waren we om 20.15 uur dan eindelijk weg. De tocht op zich was wel mooi want er zat alles in duinen, circuit, boulevard, strand en het dorp zelf maar er waren maar weinig lichtpunten en het weer zat ook niet mee want ook daar hebben we alles gehad droog, wind, storm en regen. Maar we hebben hem weer uitgelopen al hadden we de dag daarna overal spierpijn.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.