Dongen

Overal was er wat te doen.

Het was een drukte in de kanaalstraat zaterdag maar niemand liep elkaar in de weg want we hadden allemaal wat anders te doen. De stukadoors hebben een kant van het huis helemaal gestukadoort en heel de keuken. Dus nu is klaar heel de keuken, muur van de keuken naar de kelder, de muur waar de deur van de kelder in zit en de muur naar de voorkant dus het worst al een heel ander zicht. Er is geverfd in de kelder en in de badkamer zijn ook de kranen gezet van de wasbakken en dat komt wel heel precies. Er zijn weer overal gaten dicht gesmeerd en waar leidingen zijn gezet. Boven zijn overal vensterbanken gemaakt en de radiatoropbouw is afgetimmerd. Er beginnen nu dus ook vertrekken te komen waar met de afwerking is begonnen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.